Rüyada ayakları şiş görmek

Rüyada ayakları şiş görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, elindeki malların gideceğine, günden güne kazancının artacağına inanılır.

Rüyada ayakları şiş gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada ayağı şiş görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalettir.

Rüyada şiş ayak görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayağını şişmiş görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, zor durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları şişmiş görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayakları şiş görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada şişmiş ayak görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını şiş görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments