Rüyada şiş ayak görmek

Rüyada şiş ayak görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, herkesin desteğinin alınacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yenisinin başlayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada şiş ayak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Rüyada ayağını şişmiş görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada ayakları şiş görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları şişmiş görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments