Rüyada ayağında şişlik görmek

Rüyada ayağında şişlik görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ekmeğinin verimli olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, engellerden kurtulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağında şişlik gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada ayağını şişmiş görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Rüyada ayağında şişlik görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada şiş ayak görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada şişmiş ayak görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, eşlerin boşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments