Rüyada ayağın şiştiğini görmek

Rüyada ayağın şiştiğini görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada şiş ayak görmek amacına ulaşacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek haneye nifak gireceğine, işlerin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları şişmiş görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada şişmiş ayak görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını şiş görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları şiş görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkılacağı bir haber almaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments