Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ayağını şişmiş görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine işaret eder.

Rüyada ayak şişmesi görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada şiş ayak görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Rüyada ayakları şişmiş görmek büyük bir servete kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada ayakları şiş görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments