Rüyada pencereden aşağıya düşmek

Rüyada pencereden aşağıya düşmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada pencereden aşağı bakmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden aşağı inmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına inanılır.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı düşmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments