Rüyada pencereden aşağı inmek

Rüyada pencereden aşağı inmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, bilgilerle donanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada pencereden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada pencereden aşağı inmek rızkının da çoğalacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Rüyada pencereden aşağı bakmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet eder.

Rüyada pencereden aşağı atlamak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak aşağı inmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine inanılır.

Rüyada asansörden aşağı inmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada rampa aşağı inmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments