Rüyada bir yerden aşağı düşmek

Rüyada bir yerden aşağı düşmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek borç içinde bir yaşam süreceğine, hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek sürekli ağlamaklı olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments