Rüyada pencereden aşağı bakmak

Rüyada pencereden aşağı bakmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kazancının yerine gelmesine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada pencereden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada pencereden aşağı bakmak hak yiyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı inmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret eder.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, geri planda kalacağına işarettir.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments