Rüyada pencereden aşağıya bakmak

Rüyada pencereden aşağıya bakmak maddi açıdan zarar edileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden aşağı bakmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada pencereden aşağı atlamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden aşağı inmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet eder.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak hem eğleneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak kalabalık günler geçirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine inanılır.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments