Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak istenmeyen olayların olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments