Rüyada binadan aşağı düşmek

Rüyada binadan aşağı düşmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, önünün açılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Rüyada binadan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada binadan aşağıya düşmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada binadan aşağı düşmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada binadan aşağı bakmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan aşağı inmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments