Rüyada pencere kapatmak

Rüyada pencere kapatmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere kapatmak gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Rüyada pencere açıp kapatmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, maddi açıdan ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada pencereden kabeyi görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak kariyer planının altüst olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kapatmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, başarı için fırsatların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada pencereyi kapatmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments