Rüyada pencereyi kapattığını görmek

Rüyada pencereyi kapattığını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereyi kapattığını gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Rüyada evin penceresini kapatmak kısmetin kapanacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kapatmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereyi kapatmak hayatından nefret duygusunu atacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada açık pencere kapatmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada pencereden kabeyi görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereleri kapatmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına inanılır.

Rüyada açık pencereyi kapatmak yüceltileceği sözler duyacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments