Rüyada evin penceresini kapatmak

Rüyada evin penceresini kapatmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Rüyada evin penceresini kapatmak refah düzeyinin artacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kabeyi görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada pencere açıp kapatmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak rızkının da genişleyeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereyi kapatmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments