Rüyada pencereyi kapatmak

Rüyada pencereyi kapatmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine işarettir.

Rüyada pencereyi kapatmak gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Rüyada evin penceresini kapatmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak başarı kazanılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Rüyada pencereden kabeyi görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada pencere açıp kapatmak hasret çekileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereleri kapatmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments