Rüyada pencereden kabeyi görmek

Rüyada pencereden kabeyi görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada pencereden kabeyi gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada açık pencere kapatmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada açık pencereyi kapatmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak güzel bir hayatı olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere açıp kapatmak barış için adım atacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet eder.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada pencereden kabeyi görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments