Rüyada pencere kapatmaya çalışmak

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak ev taşımaya, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak parasız günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin penceresini kapatmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereleri kapatmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada pencereyi kapatmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada açık pencere kapatmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına inanılır.

Rüyada açık pencereyi kapatmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments