Rüyada pencere açıp kapatmak

Rüyada pencere açıp kapatmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlere nazar değeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalettir.

Rüyada pencere açıp kapatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada pencere açıp kapatmak onu kendisinden daha çok seveceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açılan pencere görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere açıp kapamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada kabrin açıldığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapatmak kuş gibi hafifleyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereleri kapatmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet eder.

Rüyada açık pencereyi kapatmak sorunlarının birken beş olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin penceresini kapatmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments