Rüyada parmak bebek görmek

Rüyada parmak bebek görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada parmak bebek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin parmağını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek parmağı görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına inanılır.

Rüyada bebek parmakları görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kazancın daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada parmak bebek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek iş sahibi olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaksız bebek görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments