Rüyada bebek parmağı görmek

Rüyada bebek parmağı görmek günahtan temizlenmeye, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bebek parmağı gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Rüyada bebeğin parmağını görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, istediği noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek parmağı görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada parmak bebek doğurmak dertlerin bitip huzura erileceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada parmak kadar bebek görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına alamet eder.

Rüyada bebek parmakları görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek rahat bir hayat sağlayacağına, rızkının kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments