Rüyada parmaksız bebek görmek

Rüyada parmaksız bebek görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada parmaksız bebek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada bebek parmakları görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaksız bebek görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada parmak bebek görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin parmağını görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak kadar bebek görmek sırtının yere gelmeyeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak bebek doğurmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments