Rüyada yedi parmaklı bebek görmek

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek başarı ve zafer kazanacağına, zor bir dönem geçirileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret eder.

Rüyada yedi parmaklı bebek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yedi parmak görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Rüyada parmak bebek doğurmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek hem de çok üzüleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak bebek görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek parmakları görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaksız bebek görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments