Rüyada bebek parmakları görmek

Rüyada bebek parmakları görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada bebek parmakları gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin parmağını görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet eder.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak bebek görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada parmaksız bebek görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek parmakları görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak bebek doğurmak kısa sürede başarısının artacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments