Rüyada çok parmaklı bebek görmek

Rüyada çok parmaklı bebek görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işten yana şansının açık olacağına, stresten uzaklaşılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada parmak bebek doğurmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin parmağını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Rüyada parmak bebek görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek insan sevindireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada parmaksız bebek görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kişinin başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada parmak kadar bebek görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Merhabalar rüyamda bir kız çocuğu doğurmuştum kızımın ayaklarında 10 parmak gördüm şuan bekarım evlilik kararı aldık fakat daha evlenmedim.

Melda

Merhaba, bir kiz cocuguna hamileyim. Ruyamda kizimin dogdugunu goruyorum. Hic aglamiyor, mavi gozlu. Sonra bakiyorum ellrrinde cok parmak mak. Sanirim sol elinde 9 sag elinde 14 parmak var. korkuyorum hrmen fuzeltebilirler mi diye dusunuyorum.
Simdiden tesekkurler.

A.a

Hemen hemen ayni ruyayi bende gordum endiselendim.. bende hamileyim daha cok kucuk belli degil cinsiyeti.. ruyamda arkadasimin kiz bebegi oldugunu gordum pembe elbiseli cok guzeldi bebek. Ancak birden ayaklarina baktim fazla parmak var saymaya calistim sayamadim sasirdim ruyada.hayirlar olsun

Hayriye

Bu gece tuyamda 9 parmakli bebek gordum erkek çocuğuydu ne anlama gelmekte