Rüyada altı parmaklı bebek görmek

Rüyada altı parmaklı bebek görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet eder.

Rüyada altı parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek büyük bir özgüven kazanacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Rüyada ayağında altı parmak görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı parmak görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada altı ayak parmağı görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments