Rüyada bebeğin parmağını görmek

Rüyada bebeğin parmağını görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kötü işlere girmeyeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bebeğin parmağını gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada parmak bebek görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek parmakları görmek dolandırılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaksız bebek görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada parmak bebek doğurmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments