Rüyada parmağını yalamak

Rüyada parmağını yalamak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına inanılır.

Rüyada parmağını yalamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak yalamak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağı yalamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada parmağını yalamak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını yalamak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi göğsünü yalamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada boyun yalamak onu uyaracağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments