Rüyada parmaklarını yalamak

Rüyada parmaklarını yalamak kimseye borçlanmayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Rüyada parmaklarını yalamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada parmak yalamak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarını yalamak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada parmağını yalamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elini yalamak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Rüyada kedi yaladığını görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada kadın göğsü yalamak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments