Rüyada kendi göğsünü yalamak

Rüyada kendi göğsünü yalamak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, endişelerini silip atacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi göğsünü yalamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada kadın göğsü yalamak çalışmaların beğeni almayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi göğsünü yalamak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulur.

Rüyada parmağını yalamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada makat yalamak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada ineğin yaladığını görmek eksiklerinin farkına varacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada aslanın yaladığını görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın ayağı yalamak bekarlar için güzel bir evliliğe, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments