Rüyada parmak yalamak

Rüyada parmak yalamak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, gözyaşına boğulacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak yalamak gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Rüyada başkasının parmağını yalamak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada parmaklarını yalamak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağı yalamak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını yalamak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada parmak yalamak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalettir.

Rüyada kadının organını yalamak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, güzel günlerin kapıda olacağına yorulur.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, başarıyla geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments