Rüyada başkasının parmağını yalamak

Rüyada başkasının parmağını yalamak kaza ve belaların çıkmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, mutluluktan havalara uçacağına, mal mülk sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağını yalamak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada başkasının parmağını yalamak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada parmaklarını yalamak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı yalamak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada parmağını yalamak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada parmak yalamak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak yalamak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın ayağı yalamak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments