Rüyada ayağı kırık birini görmek

Rüyada ayağı kırık birini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık birini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kariyerinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak kırığı görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayaklı at görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek hayatın düzene gireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments