Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık ayakla yürümek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, asil kimselerden çıkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ayağı kırık insan görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kırık görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments