Rüyada ayağı kırık kedi görmek

Rüyada ayağı kırık kedi görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatından çıkaracağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada ayağı kırık kedi gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, şansının kendisinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık ayakla yürümek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kırık görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kırık ayaklı at görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kendisini korumaya alacağına işarettir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments