Rüyada kırık ayaklı at görmek

Rüyada kırık ayaklı at görmek sermayesinin boşa gideceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada kırık ayaklı at gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Rüyada ayağı kırık at görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, allah’a dua edeceğine yorulur.

Rüyada kırık ayaklı at görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok eğleneceğine inanılır.

Rüyada ayaklarını kırık görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kırık görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments