Rüyada ayağı kırık görmek

Rüyada ayağı kırık görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada ayağı kırık inek görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kırık ayakla yürümek gülen yüzünün solacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık masa görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments