Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıkları batması görmek tatsızlıkların sona ereceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada ayağa cam batması görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa cam battığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ayağına cam batması görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına diken battığını görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments