Rüyada ayak kırığı görmek

Rüyada ayak kırığı görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada ayak kırığı gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada kırık ayaklı at görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ayak kırığı görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada kırık ayakla yürümek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık inek görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, günahlarının affedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments