Rüyada papağana yem vermek

Rüyada papağana yem vermek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağana yem vermek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada papağana yem vermek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş papağan görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, spora başlayacağına inanılır.

Rüyada siyah papağan görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada papağan yakaladığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada papağan öldüğünü görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işarettir.

Rüyada yavru papağan görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak bolluk ve bereket yakalayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada papağan yavruları görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments