Rüyada ölmüş papağan görmek

Rüyada ölmüş papağan görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalettir.

Rüyada ölmüş papağan gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada papağan bulmak yeni adımlar atacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada papağanı kafese koymak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Rüyada turuncu papağan görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sultan papağanı görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah papağan görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan yemek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, makamının tehlikeye gireceğine alamet eder.

Rüyada tüysüz papağan görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kariyerinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada papağan ısırdığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments