Rüyada papağan öldüğünü görmek

Rüyada papağan öldüğünü görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan öldüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan öldürmek hayal edilen eve kavuşulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada papağan öldüğünü görmek daha fazla mal sahibi olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Rüyada başında papağan görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil papağan görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan satın almak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada papağan öpmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan almak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments