Rüyada papağan yakaladığını görmek

Rüyada papağan yakaladığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan yakaladığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Rüyada papağan yakalamak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalettir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada papağan yakaladığını görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sorunların tarihe karışacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil papağan görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan aldığını görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi papağan görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Rüyada renkli papağan görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments