Rüyada yeşil papağan yakalamak

Rüyada yeşil papağan yakalamak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada yeşil papağan yakalamak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada papağan yakalamak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak yaşamının uzun olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada yeşil papağan görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments