Rüyada yavru papağan görmek

Rüyada yavru papağan görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru papağan gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yavru papağan görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada papağan yavrusu görmek alım gücünün artmasına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Rüyada papağan yavruları görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada papağan kuşu görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan yumurtası görmek bolluk içinde yaşayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş papağan görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada küçük papağan görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments