Rüyada siyah papağan görmek

Rüyada siyah papağan görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, düze çıkacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah papağan gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada siyah papağan görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü papağan görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak papağan görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada papağan konuşmak kazancını birkaç kat arttıracağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada papağan yavruları görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hakkıyla kazanca rivayet eder.

Rüyada beyaz papağan görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada papağan kuşu görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada renkli papağan görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments