Rüyada papağan yavruları görmek

Rüyada papağan yavruları görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Rüyada papağan yavruları gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada papağan yavrusu görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru papağan görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanı görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan sürüsü görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan satın almak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments