Rüyada ölüyü yanağından öpmek

Rüyada ölüyü yanağından öpmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek iş sahibi olunacağına, hastalıklara şifa bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kadını yanağından öpmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments