Rüyada kızı yanaktan öpmek

Rüyada kızı yanaktan öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada kızın yanağından öpmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanaktan öpmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments