Rüyada kadını yanağından öpmek

Rüyada kadını yanağından öpmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada kadını yanağından öpmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek endişe veren durumların düzeleceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızın yanağından öpmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yanaktan birini öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments